R6

Oryx két falat is képes áttörni egyszeri HP veszteséggel: így tudjátok megcsinálni!


Még szűk két hét és megérkezik az Operation Void Edge az éles szerverekre is – tegnap olvashattatok már egy véleménycikket nálunk a két új operátorrol:

Véleménycikk: Oyrx egyedi, de nem pótolhatatlan, Iana viszont top priority lesz

Most egy rövid, egyszerű, fontos és jó pár szituban hasznos tippet osztunk meg Oryxhoz: lássuk hogyan kell megúszni egyszerre két fal áttörését egyszeri életpont veszteséggel!

FUN FACT: Oryx can bust through two walls while only taking 10 damage! from Rainbow6

Ugyebár a védő képessége a Remah Dash, mely során képes áttörni falakat: ekkor azonban veszít 10 életpontot. Nos ahogy az a klipben is látszik, meg lehet csinálni azt, hogy egyszerre két falat is áttörünk, ha a sarokra célzunk (és persze ha tudjuk, hogy a túloldalon egy másik soft wall található), melynél a HP veszteség ugyanúgy 10 – hogy ez vajon bug, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre egyszeri törésnek regisztrálja úgy látszik a játék és emiatt ússzuk meg ilyen “olcsón”.

Hogy mennyire éri meg falakat áttörni, az persze más kérdés, de ha az ilyesfajta tényleg elég komoly meglepetés faktorral járó megmozdulások után killt eredményeznek, akkor azért megéri hátrahagyni egy kis életpontot.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva