Fifa

Ne hagyd ki: 250.000 forint összdíjazású FIFA 20 Amatőr Bajnokság indul, így nevezhetsz


Sorra nyered a meccseket online és már a haverok sem nyújtanak kihívást? Akkor kihagyhatatlan lehetőséged nyílik arra, hogy bizonyítsd mit is tudsz a virtuális gyepen, ugyanis március 21-én idén először rendezi meg az NGES (Nemzeti Gaming és E-Sport Sportszövetség) a FIFA 20 Győztesek Kupáját, amely egy amatőr bajnokság lesz a profiknak rendezett FIFA 20 Szuperkupa helyszínén megtartva. A versenyt Xbox One és Playstation 4 konzolokon bonyolítják le, platformonként 32-32 játékossal.

A 250.000 forintos összdíjazású offline versenyre teljesen ingyenesen nevezhetsz, ami viszont előregisztrációhoz van kötve!

Jelentkezni IDE KATTINTVA tudsz majd, és erősen ajánlott is, mivel az ingyenes nevezés és az impozáns díjazás fényében sok vesztenivalód nincs! Az előregisztráció március 15-én pontosan 23:59-kor zárul le, és a továbbiakban kizárólag a sikeres előregisztráltak adhatják le éles nevezésüket a versenyekre. A nevezésed véglegesítésére ezután március 18-án 17:00-kor lesz leghamarabb lehetőséged, viszont érdemes lesz sietni vele, mivel a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadják. Nincs trükközés sem: egy játékos egyetlen platformra nevezhet be, átjárás nincs!

A verseny szervezője: a Nemzeti Gaming és E-Sport Sportszövetség

A verseny az ilyenkor sokszor használt struktúrában, vagyis egyenes kieséses rendszerben az alábbi beállításokkal fog zajlani (XO-n és PS4-en, és végül a két konzol győztesei csapnak össze), úgyhogy egyetlen meccset sem vehetsz félvállról:

Egyenes kieséses rendszer
PS4 és Xbox győztesek egymás ellen: Összetett 1. és 2. hely
PS4 és Xbox döntő vesztesei: Összetett 3. és 4. hely

PS4 és Xbox elődöntő vesztesei: Összetett 5 – 8. hely

  • Játékmód: kick-off
  • Félidő: 4 perc
  • Kameramód: TV közvetítés
  • Sérülés-kezezés: nincs
  • Csere: csak félidőben (gyors csere kikapcsolva)
  • Döntetlen esetén: tizenegyesek

Díjazás

Összetett 1. hely80.000 forint
Összetett 2. hely50.000 forint
Összetett 3-4. hely30.000 forint
Összetett 5-8. hely15.000 forint

A helyszín

A versenyeknek a Pannónia Stúdió ad otthont, ahol a meccseket nézni és végig szurkolni is lehet majd. A belépés mindenki számára teljesen ingyenes, ahogyan a helyszíni parkolás is díjmentes, de könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel is. A pontos cím: 1021. Budapest, Hűvösvölgyi út 64-66. Pannónia Stúdió.

Az eseményen részt vesz Magyarország egyik, ha nem a legsikeresebb FIFA esportolója és streamere, hazánk 2020-as FUT Világbajnokság képviselője, Molnár Gábor “molnargabo” is, így vele is találkozhattok majd.

Mindent összevetve: ha folyamatosan pörög nálad a FIFA 20 és szeretnéd megmérettetni magad egy nagyobb volumenű versenyen pénzdíjazásért, mindezt ráadásul profi környezetben és teljesen ingyen, akkor ne habozz, jelentkezz! Az előregisztrációra figyelj, mert csak azok nevezhetnek az amatőr versenyre, akik március 15-ig IDE KATTINTVA megtették azt!

A részletes versenyszabályzatot EZEN a linken, míg a hivatalos Facebook-eseményt ide kattintva érhetitek el.

14-18 év közöttiek kötelesek az [email protected] e-mail címre a kiskorú hozzájáruló nyilatkozatot megküldeni, amely itt érhető el: bit.ly/2Tieehr

Sok sikert kívánunk a játékokhoz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva