PUBG

Problémák és a megoldásuk – megszólalt a PUBG Corp.

ujsagiro - 4 éve Címkék: league of legends, pubg,

Blogbejegyzésben üzentek a PUBG készítői a játékosoknak, amiben összeszedték az ismert hibákat, amiket le kell küzdeniük. Természetesen bocsánatot is kértek, amiért ilyen sokáig húzódik néhány bug megoldása, ezen kívül pedig elárulták, hogy március elején közzétesznek egy roadmapot, ami felöleli a 2020-as évet.

Kevés FPS, fagyás, akadozás

Ez az egyik legnagyobb prioritást élvező probléma, amivel foglalkoznak a fejlesztők. Azt vették észre, hogy a januári frissítés óta megnövekedtek a teljesítménnyel kapcsolatos problémák, ezeknek az orvoslásához viszont sok idő kell. Elvégre újra kell alkotniuk a gondokat, hogy fény derüljön a pontos okokra, ebben nagy segítségükre volt a közösség, akiktől rengeteg klipet kaptak a bugokról. Az sem könnyíti a dolgukat, hogy vannak specifikus hardvereket érintő problémák is, az ilyen egyedi eseteket nehezebb feltárni és orvosolni.

DDos támadások a szerverek ellen

A leírásuk szerint nekik is meggyűlik a bajuk a kibertámadásokkal, ami miatt a játékosok kidobódnak a meccsekből. Ezért bővítik az eszköztárukat ezzel szemben, amihez más vállalatok segítségét is igénybe vették, de ők is dolgoznak saját megoldáson.

Van jó hír is, a fejlesztésük a DDos támadások 85 százalékát felfogta, amitől függetlenül még fennáll a probléma, de jó úton haladnak.

TDM, Arcade

A bejegyzés szerint az ezzel kapcsolatos gondok nagy részével már leszámoltak, a meccskeresési idő viszont továbbra is hosszú, ezen dolgoznak.

Zárásul azt írták, hogy az egyik idei céljuk, hogy átláthatóbbá váljon a tevékenységük, így a jövőben is lehet majd ehhez hasonló bejegyzésekre számítani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva