League of Legends

Záporoznak az információk a LoL 10.5-ös frissítéséről!


Rengeteg változás érkezik.

Még nem is olyan régen kaptuk meg az aktuális javítást, de a Riot már elkezdte megosztani az információkat a soron következő 10.5-ös frissítéssel kapcsolatban. Mark ‘Scruffy’ Yetter ugyanis konkretizálta, hogy miként fognak úgy alakítani a játékon, hogy – többek közt – a felső ösvényes játékosoknak végre nagyobb szerep juthasson.

Főként ugyanis a toposok örülhetnek majd annak, hogy tárgyak terén a Titanic Hydra az elsődleges és másodlagos célpontokra is nagyobbat fog sebezni, a Ravenous Hydra lifestealje és aktiválási területe is nőni fog, valamint a Blade of the Ruined Kinggel is magasabb lesz a kiosztható bónusz fizikai sebzés. Ezek mellett nő a Boots of Mobility költsége és a Boots of Swiftness által adott mozgási sebesség is.

Az új frissítéssel rengeteg hőst kíván erősíteni a Riot, így Kayn, Graves, Lissandra, Neeko, Sivir, Kai’Sa, Alistair és Sona is combosabb formában térhet vissza az Idézők Szurdokába. Természetesen lesznek gyengítések is, amivel Ornn, Sett, Rammus, Amumu, Blizcrank és Bard lesz kevésbé erős karakter.

Szerencsére a frissítésre már nem is kell olyan sokat várni, hiszen március 4-én (szerdán) jön az élő szerverekre, addig pedig a PBE-n tesztelhetőek a legfrissebb módosítások.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva