Gaming

Az Escape from Tarkov expert ‘Summit1g’ szerint ezért ne sprintelj a játékban! – Tippek kezdőknek!


Egy játékban – főleg ha az egy akciójáték – nem meglepő módon a legtöbb játékosnak az első gondolata a sprintelés lesz, ha gyorsan kell eljutni A-ból B-be, így azok, akik “hagyományos” módon szeretnék játszani az Escape from Tarkovot, azoknak csalódások során kell megtanulniuk az egyik legfontosabb leckét:

Ez a játék lassú, és minél nagyobb zajt csapsz, annál nagyobb célponttá válsz te is.

Az Escape from Tarkov egyik legnagyobb ásza, Summit1g az egyik streamje során adott tippeket azoknak a játékosoknak, akik sokszor a sprintelést választják a távolságok leküzdésére. A téma akkor jött fel, mikor a chaten az egyik nézője arról kezdett értekezni, hogy bizonyos csizmák elképesztően hangosak. Ezzel a streamer egyet is értett, és kiegészítette egy elég hasznos tanáccsal is.

A sptintelés k***a hangos. Ha sprintelned kell akkor azt azért tedd mert nem tehetsz mást (menekülés) vagy ha nagyon agresszívnak kell lenned (rush). Csak úgy sprintelgetni egyáltalán nem jó ötlet, mert ha valaki lefüleli máris tudja hol vagy és merre tartasz, nem kis problémát okozva ezzel neked.

Az Escape from Tarkov alapvetően egy olyan játék amiben nagyon sokat számít a helyezkedés, és hogy ne áruld el a pozíciód, mivel sosem tudhatod, hogy éppen merre lapul egy ellenfél, és még akkor is a közelben lehet valaki, mikor azt hisszük egyedül vagyunk. Így érdemes lehet megfogadni Summit tanácsát, és legyetek türelemmel a játék során, ne kelljen ezt a saját károtokon megtanulni.

Ha szeretnél csatlakozni a facebook közösségünkhöz, IDE kattintva megteheted!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva