League of Legends

Profi játékos magyarázta el, miért játszik ilyen jól a Cloud9


A 100 Thieves dzsungelese, Meteos mondta el a véleményét a Cloud9 teljesítményéről, egészen pontosan arról, hogy az LCS mostani szezonjában egyelőre senki nem tudta megverni őket.

Habár voltak embercserék, már ott volt nekik Nisqy és Licorice, csatlakozott hozzájuk Blaber, na meg egy remek alsó ösvénnyel gazdagodtak. Ennek köszönhetően jóval mindenki előtt vannak.

– nyilatkozta a Cloud9 egykori játékosa, aki a formációban rejlő kémiát okolja a csapat sikeréért, ami megvan azoknál, akik nem változatnak olyan sokat. Ennek köszönhetően ők nagyon agresszív játékot tudnak játszani, sosem visszakoznak a harctól, nem számít, hogy nyerik vagy vesztik ezeket.

Ezen kívül az ösvényeket is jól hozzák, illetve a dzsungelt is jól kezelik. Blaber az ötödik percnél már szedi is a Dragont, nyolc percnél pedig együtt mennek a Heraldra. Ezután igyekeznek minden Dragont egyből leszedni, ahogy megjelent, az ösvényeken szerzett előnyük pedig jól jön a köztes harcokban.

Meteos és csapata a nyolcadik héten játszik a Cloud9 ellen, szóval még van egy kis idejük kitalálni, mit lehet kezdeni ezzel az erőszakos játékstílussal.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva