R6

Kapja a buffot, de ez még elférne rá: Castle így lehetne sokkal jobb breach-erek ellen


Castle ugyebár az Operation Void Edge során kap egy kis erősítést: másodlagos fegyvernek megkapja a Super Shorty shotgunt.

Ez egy tök jó kezdet és semmiképp se mondható, hogy ugyanúgy a gyengébb operátorok közé lesz sorolható, elvégre a shotgun lehetőséget ad arra, hogy az Impact Grenade helyett az egyébként jó pár pályán (főleg ahol nagy teret, hosszú folyosókat tudunk lefedni) hasznos golyóálló kamerát használjuk.

Ettől függetlenül ráférne még az erősítés, Redditre került ki egy kiváló ötlet:

Ugyebár Castle eszközével kapcsolatban a legnagyobb problémaként azt szokták emlegetni, hogy sima közelharci támadással szét lehet törni idővel, vagyis nem vagyunk rákényszerülve, hogy utility-t használjunk.

Ez kétségtelenül igaz, de koordináltabb csapat vagy lábon lő, vagy beflankel addig, amíg beviszed a nagyjából tucat ütést.

Másik probléma, hogy bármilyen robbantó eszköz ugyanolyan kárt okoz benne: egyből megsemmisíti. Nos erre ad ötletet a fenti koncepció, aminél láthatjuk, hogy közel sem ugyanolyan kárt okozna az armor panelben egy sledge ütés, mint egy breach charge. Ez ugyebár ellenállóbbá tenné a védelmet, és jobban át kéne gondolni, hogy mit használjunk Castle ellen. Nyilván tesztelni kéne, hogy nem túl erős-e a koncepció, de örülnénk neki, ha a Ubisoftig eljutna az alap gondolat!

Ezt olvastad már?

https://leetesport.hu/hu/2020/02/20/r6-rainbow-six-siege-season-2-spoiler-leak-info-metabro/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva