Gaming

Új kiegészítővel és crossplay-el érkezik Steam-re a Borderlands 3!


Ahogyan a TakeTwo és a Gearbox korábban megígérte, hamarosan Steamen is elérhetővé válik a Borderlands 3. Egészen pontosan március 13-án érkezik a Valve boltjába, méghozzá crossplay funkcióval, így aki itt venné meg a játékot,  az az Epic Games-es cimboráival együtt is tudja majd játszani, ezt a crossplay funkciót a csapat szeretné tovább bővíteni, így hamarosan a platformok közötti fegyverküldés is opció lesz.

A Steames megjelenést megkoronázva március 26-án érkezik egy új, de annál sokkal őrültebb kampánykiegészítő is, a Guns Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock.

Az új kiegészítőben Sir Alistair Hammerlock és Wainwright Jakobs esküvőjét kell megmentenünk a biztos tragédiától, amit a Xylourgos bolygón tartanak meg, a visszatérő közönségkedvenc, Gaige szervezésében. Őrületből tehát nem lesz hiány, ahogyan teljesen új lootból sem, érkeznek az új Legendás fegyverek és pár új Class Mod is.

Ezen felül az elkövetkező hónapokban sem hagynak minket unatkozni, áprilisban érkezik ugyanis a Mayhem Mode 2.0 és a Revenge of the Cartels event, májusban pedig jön a második takedown, a Guardian Takedown teljesen új felszerelésekkel, küldetésekkel és nehézségi fokozattal. 

A Borderlands tehát egyre csak bővül, aminek mi csak örülhetünk, ahogyan annak is, hogy az Epic Games után a Steam mellett döntők is belevethetik magukat a Gearbox őrület hullámvasútjába. Az új kiegészítő Xbox One-on, Playstation 4-en, Google Stadián, az Epic Store-ban és Steamen a Borderlands 3 Season Pass és a Borderlands 3 Super Deluxe Edition részeként válik elérhetővé.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva