League of Legends

5 tuti hős, akikkel könnyedén uralhatod a felső ösvényt!


Velünk nem nagyon lőhetsz mellé.

Bár még nem is olyan régen élesedett a League of Legends 10.4-es frissítése – és már szivárognak az információk a következőről -, már most vannak olyan hősök, akikkel igazán hatékonyak tudunk lenni a jelenleg több szempontból is problémás felső ösvényen.

1.) Ornn

A drága jó Ornn továbbra is az egyik legjobb választás, ha egy olyan hőst szeretnél topra, aki megfelelő tankossággal és eszközkészlettel rendelkezik. Ha kell mozgékony, máskor belassítja az ellenfelet, vagy éppen burst sebzést tol, de a legjobb tulajdonsága, hogy ingyen fejlesztheted vele a tárgyakat, amik ugye alapjáraton 500 és 2 ezer közötti aranymennyiségbe kerülnek.

2.) Aatrox

Nem mehetünk el szó nélkül Aatrox mellett sem, aki rendkívül sokat kibír, ami miatt szinte minden egyes csapatharc öröm vele, illetve erőforrás sem szükséges a képességei elsütéséhez. Ráadásul különösen kellemetlen ellenfél tud lenni, hiszen a passzívjával gyógyítja magát és hatalmas sebzés kiosztására képes.

3.) Sett

Topra keresve se találhatnál jobbat Settnél, aki elképesztően erős skillekkel bír, amikkel extra mozgási sebességet, cc-t, sebzést és életmentő mozdulatokat egyaránt kivitelezhetsz. Éppen ezek miatt az 1 vs. 1 szituációkban kegyetlen tud lenni, de a csapatharcokban is nagy hasznát veheted – főleg, hogy neki sincs szüksége semmilyen erőforrásra.

4.) Darius

Régi nagy kedvencünk Darius is remek pick lehet felső ösvényre, hiszen óriási sebzéseket lehet kitolni vele már a meccsek korai szakaszában. Az egy az egy elleni párharcokban ő is jeleskedik, extrém mód szívós tud lenni és a belasított/lekötött ellenfeleket könnyedén ki tudja végezni, viszont a játék vége fele azért már nem lesz olyan erős, mint az első felében.

5.) Vladimir

Vladimir már csak azért is jó választás most felső ösvényre, mert rengeteg közelharci hős pusztítja ott a levegőt, akiket ő távolról képes alaposan megszívatni. Mivel ő is rendkívül szívós karakter, ezért a csapatharcokban nagy hasznát tudjuk venni venni a képességeinek, amikkel amúgy a saját lane-jét könnyedén tudja dominálni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva