Gaming

Videóban mutatkoznak be a Diablo IV szörnyetegei!


Jó pár izgalmas információ is kiderült a játékról.

Ha kellene mondani egy játékot, amit jó eséllyel jelenleg a legtöbb játékos vár világszerte, akkor az a Diablo IV lenne, ami ízig-vérig sötét akció-RPG-ként fog újra beszippantani minket. Bár a mobilos Immortal és a netflixes sorozat is úton van, a negyedik résszel kapcsolatban is elkezdett újabb információkat megosztani a Blizzard csapata.

Példának okáért megkaptuk a fenti videót, ami a Diablo IV kannibáljait mutatja be, akik a történet szerint különös kegyetlenséggel bánnak el az útjukba kerülő ellenfelekkel. A legendák azt mondják, hogy ők a második rész kiegészítőjében megismert Arreat hegy egykori barbártörzsének tagjai, akik pont a kannibalizmusuk miatt lettek száműzve szülőföldjükről.

Egyúttal az is kiderült, hogy az eddigi BlizzCon-os és egyéb tapasztalatok alapján folyamatosan alakítgatnak a játékon, aminek hála például az inventory rendszerben minden cucc egyforma méretű és jól látható lesz, hogy amikor aktiválja a játékos, akkor az egész kompakt nézetben, jól láthatóan táruljon elé. Emellett megosztották, hogy ez az első alkalom, hogy egy Diablo játék egyszerre készül konzolokra és PC-re is, amik közül utóbbi kontroller támogatással fog megérkezni és mindkettő támogatni fogja a 2 fős couch kooperatív lehetőséget.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva