R6

Oryx rohamozás közben leüthető, Iana hologramja extra védelmet ad: pár trükk, amit érdemes kihasználni


Lássuk mit kell tudni a két új operátorról!

Ha minden igaz jövőhéten már érkeznek is az éles szerverekre az Operation Void Edge új operátorai, Iana és Oryx (legalábbis az éves tapasztalatok alapján), ennek kapcsán pedig Coreross összeszedett pár “mítoszt”, mely körüllengi őket. Jöjjön a Mytbhusters sorozat legújabb része!

Videóban láthatjátok, érdemes is végignézni, de természetesen összeszedtük a lényeget:

  1. Oryx közelharci támadással kinyírható, miközben ránk rohan. A trükk a következő: lefele kell célozni picit késünkkel, mert ő is leszegi a fejét futáskor, így ha jól időzítünk, akkor megölhetjük a védőt – még pajzsos operátorral is, melynek elméletileg az egyik legnagyobb countere az újonc.
  2. Oryx kiválóan el tud rejtőzni: ha egy adag szögesdróttal körülvesszük a tolóajtót (hatch), akkor szinte észrevehetetlen, mint azt a videóban is látjuk.
  3. Szintén a védőről van szó: ha egy támadó bemegy az ablakon (nem vaultolva, hanem a kötélről), akkor ha Oryx épp fut felé, meghal ettől.
  4. Iana nem tud hologramjával átmenni Vigilen akkor, ha az ő eszköze aktív.
  5. Ha Iana hologramja belefut Alibi képmásába, akkor Ianát pingeli az eszköz, nem a hologramját (logikus módon).
  6. Iana hologramja felfog egy golyót: ritkán lesz hasznos, ez kétségtelen, de jó tudni, hogy  az eszköze bizony tényleg felfog egy lövést teljesen, de csak abban az esetben, ha olyan fegyvert használunk, ami nem lő át teljesen (hogy melyik fegyverek tartoznak ebbe a kategóriába, azt a lenti képen a “full penetration” alatt láthatjátok).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva