Call of Duty

Újabb távozó: most a zombi mód alkotója hagyja ott az Activision-Blizzardot!


A Call of Duty egyik legnépszerűbb játékmódjának, a Zombies mode kiötlője és kreátora Jason Blundell elhagyja a széria főgárdájának számító Treyarch-ot – jelentette be a fejlesztőcég hivatalos Twitter posztjában.

A stúdió vezetésében is aktívan részt vevő Blundell 13 évnyi közös munka után adta be felmondását, aki 2007 óta 8 CoD és két Pókember játék készítésében vett részt.

A stúdió közzétette Blundell közleményét, amiben megköszöni az együtt eltöltött éveket és mindenkit biztosít arról, hogy semmilyen belső konfliktus nem áll a háttérben, barátsággal válnak el. Továbbá, hogy a zombi módot egyengető csapat marad a helyén, tehát a rajongóknak sem kell attól tartaniuk, hogy a vezető direktor távozása a játék minőségén meg fog látszani. A végén természetesen megköszöni a Treyarchnak a lehetőséget, hogy megalkothatta a zombimódot és hozzátette, hogy egy megtiszteltetés volt ott dolgozni és a csapat részese lenni.

Az Activision-Blizzard szénája nem áll jól. Rengetegen távoznak a két stúdió fejlesztőcsapataitól, és az esetek többségében a rossz munkakörülményekre, illetve a benti bánásmódra panaszkodnak. Jason Blundell példája egy kivételes eset, sajnos legtöbbször nem ilyen békés az elválás. Reméljük minél előbb alakulnak a belsős helyzetek, mivel a folyamatos távozások (minimális érkezőkkel) egyáltalán nem vet sem a kiadóra, sem pedig a játékaira jó fényt. Lévén senki sem akar “véres arannyal” játszani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva