Gaming

Megmutatjuk, mi mindenben lesz más a Valorant, mint a CS:GO!


Ne aggódjatok, a Riot figyelt erre.

A Riot Games legújabb játékának számító Valorantot eddig már számtalanszor összehasonlították a CS:GO-val, pedig valójában több ponton is különbözik a Valve mai napig rendkívül népszerű FPS-étől. Most ezeket a különbségeket mutatjuk meg nektek!

Újabb izgalmas részletek derültek ki a Valorantról!

Kezdjük is a leginkább nyilvánvaló dolgokkal: a Valorant egy hősökön alapuló taktikai lövölde, aminek történetét a játékosok által irányítható Ügynökökön keresztül ismerhetjük meg. Lényegében ők természetfeletti képességekkel megáldott karakterek, akik a valóságban is létező helyekről, valamint kultúrákból származnak és mindannyian rendelkeznek valamilyen futurisztikus biológiai erősítéssel, ami még halálosabbá teszi őket.

Bár a Valorantban lesznek a CS:GO-éhoz hasonló játékmechanikák, mégis számos ponton eltér a Riot legújabb lövöldéje: a játszható karakterek egytől egyig teljesen egyedi képességekkel rendelkeznek, amikkel kapcsolatban a készítők kikötötték, hogy leginkább taktikázásra lesznek alkalmasak és így a legnagyobb hangsúly a gunplayen lesz. Egyelőre 7 ügynököt ismerünk: Vipert, a mindig gyilkosságot fontolgató nőt, a tipikus hős férfit, Sovát, a tűz képességekkel rendelkező Phoenixet, a Tracerhez hasonlóan száguldó Jettet, a bionetikus cowboyt, Cyphert, a gyógyítót, Sage-et és a kigyúrt Brimstone-t.

Videón a Riot free to play lövöldéje, ami már nyáron megérkezik!

Fegyverek terén pedig használhatunk majd újragondolt klasszikusokat és futurisztikus fegyókat is, például egy Kingdom névre hallgató rifle-t, ami CS:GO példával élve a Revolver és a Desert Eagle szerelemgyereke lehetne, hiszen elképesztően durva egygolyós fejeseket lehet kiosztani vele. Emellett több fegyverre is pakolhatunk majd iron sightot, hogy bezoomolva még pontosabban lőhessünk a legdurvább szituációkban is.

Korábbi cikkünkben már említettük nektek, hogy a Valorant MR30 helyett MR24-es rendszert fog alkalmazni, amiben a támadók és védők fognak minden megnyert körrel újabb pontot szerezni csapatuknak. Azt már több CS:GO játékos is megtapasztalhatta, hogy a VAC még mindig nem képes elegendő csalót kiszűrni, viszont a Riot lövöldéje erre a League of Legends-ből ismert Vanguardot fogja használni, ami szerveres hitelesítéssel dolgozik a cheaterek ellen.

Exkluzív képek szivárogtak ki a Riot FPS-éből!

Bár látványban első ránézésre hasonlóan fest a Valve FPS-e és a Valorant, de valójában stílusában előbbi a modernkori hadviselést, utóbbi pedig a közeljövő harcászati megoldásait próbálja megmutatni cseppet rajzfilmes formában. Ráadásul a Riot taktikai lövöldéje már a megjelenéstől free to play lesz, úgyhogy emiatt is nagyon várjuk az idén nyári megjelenést!

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva