Gaming

A Valorant menüjében még egyedi képességeket is vásárolhatsz!


A játékélménynek csak a fantáziád szabhat határt.

Úgy néz ki, hogy rendesen beindult a Riot féle úthenger a Valorant kapcsán, hiszen tegnap exkluzív képek kerültek ki a játékról, kiderült, hogy már idén nyáron megérkezik és a falak is átlőhetőek lesznek benne, valamint legutóbb a CS:GO-val is összehasonlítottuk. Ezúttal pedig azt mutatjuk meg, hogy mennyi mindent lehet majd vásárolni a meccseken használható játékmenüben.

Megmutatjuk, mi mindenben lesz más a Valorant, mint a CS:GO!

Tegnap ugyebár közelebbről is megmutatták a játékot, amiben sokaknak szemet szúrt a teljesen egyedi vásárlási menü. Ebben ugyanis a körök elején nem csak külön típusokba csoportosított fegyvereket (kispisztolyok, puskák, gépfegyverek, mesterlövész fegyók) és kevlarként használható shieldeket vehetünk magunknak, hanem szabadon elsüthető képességeket is.

Ugyebár a Riot azt szeretné, hogy az ilyen skilleken keresztül minél kreatívabb játékmenetben lehessen része a játékosoknak, így jó eséllyel karakterenként eltérőek lesznek az így vásárolható képességek. Mindezek összekombinálása pedig reményeink szerint annyira hatásos lehet majd, mint Overwatchban a megfelelő sorrendben elsütött ultimate képességeké, amik köztudottan sokszor sorsdöntőek lehetnek egy-egy mérkőzés során.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva