Counter Strike

ALEX nem bírja a profi élet követelményeit, otthagyja a Vitality csapatát!


Több mint egy év után lép le az irányító.

Napokkal ezelőtt felröppent a pletyka a lehetséges lépésről, mostanra azonban hivatalos lett: Több mint egy év, azaz 13 hónap közös játék után hagyja ott a Vitality csapatát ALEX. Az együttes az egyik kulcsjátékosukat, az irányítót vesztették el az angol-francia játékos személyében. Közösen nyerték meg az EPICENTER 2019-et, az ECS 7. szezonját, lettek legendák a Majorön, és még sorolhatnám.

A csapat vetett véget a felröppenő petykáknak. Közleményükben az áll, hogy a játékos saját döntése volt a lépés. Állításuk szerint a továbbiakban nem bírná a profi léttel járó kötelezettségeket. Sajnálják a döntést, nagyon fontos pozíciót töltött be a csapatban. Az utódját már keresik, erről később tájékoztatják a nagyérdeműt.

ALEX indkolása érthető is, napi 8-10 óra gyakorlás nem épp leányálom, ennyi idő után pedig szükség lehet egy kis szünetre. Ugyanakkor egy elég jó csapatot csak így otthagyni kockázatos, sokszor nem jön össze a következő nagy fogás. Pláne, hogy ő még 24 évesen a legjobb korban van, karrierje pedig felfelé ível.

Borítókép: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva