Fifa

Fantasztikus teljesítményt nyújtott Molnargabo és csapata a Weekend League-ben!


A DVSC Esport – grandcasino.hu csapata Molnargaboval a fedélzeten egészen elképesztő teljesítményt nyújtott a legutóbbi, 22. heti Weekend League alatt. Gódor Donát – az egyébként rendkívül jónak számító – 25 győzelemmel és 5 vereséggel sajnos nem tudott a legjobb 100-as listára felkerülni, ellenben csapattársával Vadicska Olivérrel, aki remek teljesítménnyel csípte meg az 51. helyezést a 29 nyert és egyetlen vesztett meccsével.

A legelképesztőbb teljesítményt ismét a sportegyesület sztárja, Molnár “Molnargabo” Gábor nyújtotta, teljesen veretlenül végzett a Weekend League első helyén, 30 meccsből az összeset behúzta! 

Ezúton is gratulálunk a játékosoknak és a klubnak ehhez a nem mindennapi teljesítményhez: Molnargabo közvetítéseit a Twitch csatornáján követheted, Donátot és Olivért pedig a DVSC Esport hivatalos facebook oldalán találod meg!

Ha TE is megmérettetnéd magad az esport világában, akkor nevezz INGYENESEN a pénzdíjazásos amatőr versenyünkre, ahol találkozhatsz Molnargaboval is! A versenyről bővebb infót lent találsz!

Ne hagyd ki: 250.000 forint összdíjazású FIFA 20 Amatőr Bajnokság indul, így nevezhetsz

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva