Gaming

Így fog működni a Valorant mikrotranzakciós rendszere!


Rengeteg skin közül válogathatunk majd.

Gyakorlatilag a legtöbb FPS-rajongó azt várja, hogy végre kiderüljön, mikor is jön a Riot taktikai lövöldéjének első tesztköre, aminek hála végre kipróbálhatjuk majd a meccseken bezsákolható skillekkel is érkező játékot. Amíg erre várunk, nézzük meg, hogy pontosan milyen lesz a free to play cím mikrotranzakciós rendszere!

Mikor vehetsz részt a Valorant bétatesztjében?

A League of Legends eddigi 10 éve után talán senki nem fog meglepődni azon, hogy a Valorantban is rengeteg skint, valamint egyéb kozmetikai cuccot vásárolhatunk majd meg. Ezek ebben a játékban sem fognak semmilyen előnyhöz juttatni minket, csupán olyan alaposan kimunkált, jól kinéző fegyverskinek és felfújható spraylogók lesznek, amikért többnyire érdemes lesz pár eurót leszurkolni.

Ám nem csak pénzzel, hanem a Fortnite óta rendkívül népszerű battle passal is lehet majd efféle jóságokat szerezni, pusztán úgy, hogy a játékon belül valamilyen kitűzött feladatot sikeresen teljesítünk. Külön öröm, hogy a fegyverskinek továbbfejleszthetőek lesznek, hogy még egyedibb kinézetű cuccokkal flexelhessünk a többi játékos előtt. A megjelenéskor viszont még nem lesznek karakterkinézetek, ezek csak a premier után fognak megérkezni, hiszen a fejlesztők első körben a játszható ügynökök megfelelő balanszolására koncentrálnak.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva