Hearthstone

A legjobb kezdő paklik 2: Easy Legend Face, Bomb Toss Face és Adventureless Dragon Hunter


A Hearthstone gyűjtögetős kártyajáték voltából adódik, hogy akár kezdő vagy akár nem, új és friss kártyák nélkül nehezen lehet tartani a lépést a többiekkel, ezért – ha nem is vagyunk rákényszerítve – jóval megkönnyíti a dolgunkat a kártyacsomagok vásárlása. A HS esetében jól is van ez így, hasonlóképp működik az összes fizikai gyűjtögetős kártyajáték is (Magic, HKK stb.), itt viszont van egy másik mód is egy-egy lap megszerzésére: a crafting. Most elhozzuk nektek a legjobb és legolcsóbban összeállítható paklikat, amiket ajánlunk a kezdő játékosoknak.

Bomb Toss Face Hunter

Mint a Face Hunterek többsége, ez is egy nagyon gyors pakli, amivel a midgame-re nullázhatjuk, vagy nulla közelire csökkenthetjük az ellenfél életerejét. Ezek a paklik az lategame-re kifulladnak, erősségük a gyorsaságukban rejlik, így a lapok mana igénye is igen alacsony. A Bomb Toss pakli lényege, hogy könnyen és egyszerűen kombinálhatod a lapokat, viszont az egyszerűsége ne tévesszen meg. Annak ellenére nehéz vele játszani, hogy az elmondások alapján 67%-os a win rate-je. Ha valamiért nem működne a pakli, akkor javasolt még kicserélni az Eaglehorn Bow-t két Frenzied Fewwing-re.

  • Standard – Ranked
  • 1960 dust
  • 12 minion16 spell2 weapon
Deck kód: AAECAR8AD6gCtQPJBJIF7QaXCNsJ/gzv8QLg9QLzpwP5rgP7rwP8rwOFsAMA

Adventureless Dragon Hunter

Ezt a paklit egy nagyon lelkes, Old Guardian nevű Hearthstone játékos állította össze, méghozzá az ehhez kapcsolódó Adventure végigvitele nélkül. A visszajelzések alapján egy egészen jó pakliról van szó, aminek működéséről az alkotója egy videót is készített, így ha minden apró mechanikát érteni szeretnétek, akkor érdemes lehet ezen a linken megnézni. Ez egy szinte tökéletes drgon hunter pakli, tulajdonképpen a Rotnest Drake nélküli kistestvére a top tierben is található pakliknak. Jelenleg ez tűnhet a legjobb és legolcsóbb választásnak. (Én legalábbis tudom ajánlani!)

  • Standard – Ranked
  • 1400 dust
  • 20 minion8 spell2 weapon
Deck kód: AAECAR8AD7UDhwThBJcI/gzv8QKKrQP5rgP7rwP8rwP+rwPnsAP/sAOFsQOHsQMA

“Easy Legend” Face Hunter

Ez a pakli nagyon hasonlít ugyan a Bomb Toss-hoz, mégis a pár lapnyi különbség elegendő ahhoz, hogy egy teljesen másfajta decket kapjunk. Míg a Bomb Toss próbál kombinálni, addig itt nem nagyon kell: olcsó, gyors, egyszerű és ezáltal könnyen is tanulható. A legdrágább lap itt is a 4 manás Lifedrinker, a cél szintén a játék lerövidítése, tehát nem érdemes a lategame-re várni, mindig támadjunk az ellenfélre. Ugyan a paklit még januárban állították össze,  még mindig igen kiválónak bizonyul, könnyű vele a ladderezés, innen is a neve: Easy Legend.

  • Standard – Ranked
  • 1920 dust
  • 12 minion16 spell2 weapon
Deck kód: AAECAR8EjQGiAt4ElwgNqAK1A4cEyQSSBe0G2wn+DO/xAvOnA/uvA/yvA4WwAwA=

Reméljük hasznotokra válnak, a következő pakli ajánlóban a Priest lesz főszerepben. 

Ezt olvastad már?

Nem erős és ez másnak is feltűnt: a Druid csúnyán visszaesett minden téren

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva