Fortnite

Sokkal erősebb a Proximity Mine, mint elsőre gondoltuk!


A legutóbbi frissítéssel bekerült a játékba egy új explosive is, a Proximity Mine, ami jelenleg nagyon úgy tűnik a Fortnite meta élére fog törni. A letehető akna hirtelen felértékelődése pár extra képessége miatt történt, amit kis trükközéssel bárki használhat! Na jó az egyiket inkább egy újonnan előbukkant bug okozza, de attól még a játék részét képezi, legalábbis addig, míg ki nem javítják.

A trükk tulajdonképpen az, hogyha lerakod az aknát magad mellé és ezután a csákányoddal rávágsz egy isteneset, az ugye, felugrik. Még a levegőben – a jó irányba nézve persze – üss rá még egyet, és eddig elérhetetlennek tűnő messzeségekig küldheted a robbanószerkezetet. Természetesen lőhetsz is rá, ebben az esetben még jobban növelheted a távolságot. Íme is egy tutorial hozzá:

Trick with new proximity mines. (Credit: OrangeGuy) from r/FortniteCompetitive

A másik érdekesség az új fegyverrel pont Myth egyik streamje során jött elő, de ez inkább bug, sem mint trükk, így érdemes fenntartásokkal kezelni (tehát nem mindenkinek sikerülhet), így ezt csak addig használhatjuk míg egy hotfixel ki nem javítják.

A dolog nem más, mint az, hogy megfelelő időzítéssel át tudjuk dobni az ellenfelünk falán, nézzétek csak:

Ez utóbbit valószínűleg hamarosan orvosolni fogják, míg előbbit fogjuk tudni használni még egy ideig. Még egy apropó:

Használatukkal a falakon keresztül is láthatod az ellenfeleket! Ha ez nem győz meg, hogy a Fortnite egyik legerősebb fegyvere lett a Proximity Mine, akkor semmi:

New proximity mine in 12.10 allows you to see opponent through walls from r/FortNiteBR

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva