Counter Strike

Csúnyán kikapott a WiLD, szoros meccsen nyert a LvLUp Esport – MNEB


Lezajlott az MNEB második szezonjának első napja!

Tegnap este elrajtolt az MNEB második szezonja, elkezdődtek a szokásos esti CS:GO meccsek. A rendszer nem sokat változott a tavalyihoz képest, a nyolc legjobb csapat jutott be a csoportkörbe, ahol kétszeres körmérkőzéses rendszer szerint megy a játék. Azaz mindenki játszik mindenkivel két meccset, azonban csak Bo1-ről beszélünk, így bármi megtörténhet! A legtöbb pontot szerző egyenesen a döntőbe, míg a 2-6. helyzett a rájátszásba jut tovább, ahol ki kell harcolniuk a döntőbe jutást. A győzelem továbbra is 3, a döntetlen 1, a vereség pedig 0 pontot ér.

A csoportkört a Budapest Five és a Békéscsabai E-sport Egyesület találkozója nyitotta, ahol sima győzelmet aratott az új BP5 Infernón, 16:4-re húzták be a meccset.

A lineupok | play.eslgaming.com

Ezután a God Is With Us találkozott a LvLUp Esporttal, akik a nap egyetlen szoros összecsapását játszották, borult a papírforma. Az első félidőt a GIWU húzta be 10:5-re, innen tudott felállni a LvLUp, és nyerte meg a mapot 16:14-re.

A lineupok | play.eslgaming.com

A következő mérkőzés a KmK CS-GO és a volgare találkozója volt, itt a volgare győzött simán, 16:4-re nyerték a mérkőzést, Dust2 volt a pálya. Jó látni újra játszani rmL-t, illetve gabessont, aki a BP5-os oszlás után hivatalosan felhagyott a profi játékkal. Persze azért egy ilyen versenyt ő sem hagyhat ki, könnyed esti játék a barátokkal…

A lineupok | play.eslgaming.com

A napot a Salamander Gaming és a frissen alakult WiLD MultiGaming találkozója zárta, ami talán a legjobb meccsnek ígérkezett. A várakozásokkal ellentétben nem lett túl izgalmas a játék, a Salamander hidegvérrel takarította el az ellenfelet, mindössze 3 kört engedtek a WiLD-nak.

A lineupok | play.eslgaming.com

Jelenleg így áll a bajnokság az első kör után:

play.eslgaming.com

Borítókép: play.eslgaming.com, Vagelis Pikoulas

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva