PUBG

Elindult a PUBG Ranked tesztelése – itt vannak a részletek

ujsagiro - 4 éve Címkék: pubg, Ranked,

A PUBG Corp. szeretne kompetitív élményt nyújtani a játékosoknak, ennek megfelelően csiszolnak kicsit a szabályokon, hogy a mód megfelelőbb legyen az ilyesfajta játékra. Ezt persze tesztelni kell, ehhez pedig a PUBG LABS kerül bevetésre, ahol három napig, március 6-tól 9-ig lehet tesztelni a rangsorolt szabályzatot, amire most rá is térünk.

Három map lesz, Erangel, Miramar és Sanhok, illetve a játékosok számát 64-re csökkentették, a módba pedig csak squadként lehet bemenni.

Loot
Egy ilyen környezetben a játékosoknak szükségük van a megfelelő felszerelésre, hogy kompetitívek lehessenek. Ezért felhúzták az elsődleges fegyverek, a 2-es szintű felszerelés, a Firstaid Kit és a 4x-es távcső mennyiségét.

Blue Zone
Mivel kevesebb a játékos, erőteljesebben kell összeterelni a játékosokat. Emiatt csak az első kör maradt olyan, amihez hozzászokhattunk, de a tempó megnövekszik ezután.

Ezeken kívül:

  • A repülő nagyobb eséllyel repül az első kör felett
  • Ugyanannyi jármű lesz, de a Glidert kiveszik
  • Marad a Red Zone is, ami nagy eséllyel a kör szélén csap majd le
  • Marad a Flare Gun is

A visszajelzéseket természetesen arra használják majd, hogy a kompetitív módot a lehető legjobbra hozzák össze,mm ezért arra kérnek mindenkit, hogy osszák meg a gondolataikat.

Forrás: Pubg.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva