Clash Royale

Szeretnél nyerni egy új emote-ot ingyen? Mutatjuk mit kell tenned hozzá!


Először is kell egy Reddit felhasználó hozzá.

4 éves lett március 2-án a Clash Royale, melynek alkalmából a Supercell számos aprósággal készült: szülinapi challenge-ek, melyek során emote-ot lehetett kiütni, kifejezetten jó shop ajánlatok és emote ajándékozások.

Tegnap Ash csatornáján lehetett hozzájutni egy P.E.K.K.A. emote-hoz, most pedig Redditen van lehetőségünk arra, hogy nyerjünk.

Clash Royale 4th Birthday Emote Giveaway from ClashRoyale

Mit kell ehhez tenni? Lássuk!

  1. Kattintsunk erre a linkre!
  2. Töltsük ki a két kérdést: az elsőben az ID tagünkre kíváncsiak (ezt játékon belül a profilunkra kattintva találjuk meg, de a linken van segítség ehhez; a másodikban pedig a Reddit felhasználónevünket kell megadni.
  3. Utolsó lépésként kommentelni kell a fenti poszt alá, hogy miért kezdtük el a játékot. Ha nincs jobb ötletünk, vagy kedvünk szórakozni vele, akkor írjunk be olyasmit, hogy “I’ve started playing because my friend told me it is a cool game” (vagyis “azért kezdtem el játszani, mert a barátom mondta, hogy ez egy menő játék”).

Holnap reggel 5:59-ig lehet ezeket megtenni, 100 exkluzív 4. szülinapra készült emote-ot sorsolnak majd ki – hogy pontosan mikor és melyiket, azt egyelőre nem tudni, de az ingyen emote mindig jól jöhet!

Persze nincs kizárva, hogy a P.E.K.K.A. emote-ról van ezúttal is szó.

Ezt olvastad már?

Ez nem lett gyenge: 54%-os győzelmi rátán a Royal Delivery, nagyon bekezdett a lap!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva