BoardGame

Máris húsvétra ajánlunk – pro ajándéktipp a kistesónak


Öt éve elég nagyot szólt a Nintendo festős videojátéka, a Splatoon, melyben shotgunok és rakéták helyett festékkel kell kilőni az ellenfeleket, egy kedves-színes világban. A Splatoon pont most a Combo Color társasjáték tavaszi magyarországi megjelenéséről jutott eszünkbe.

A társasos világban a Combo Color is szépen ment tavalyi megjelenése után, úgyhogy nem csodálkozunk a Gémklub mostani bejelentésén; annál is inkább, mert sokan hangoztatják, hogy több családi, kisebb gyerekekkel játszható játék kellene a magyar piacra.

Nos, a Combo Color pont ilyen, már 8 éves kortól ajánlott, nagyon könnyű megtanulni, és 20 perc alatt megvan egy menet. A családi jelleget pedig erősíti, hogy az utóbbi időben nagyon népszerűvé váltak a felnőtteknek való színezők. A Combóban van hat világ, melyek egy-egy voltaképpeni játéktáblán manifesztálódnak, ezeket kell elfoglalni színezéssel. Ehhez a dobozban színes filceket is találunk, bár csak négyfélét.

A bejelentés szerint a hazai megjelenés valamikor most tavasszal lesz esedékes, és biztos még megjön húsvét előtt, hogy ajándék lehessen belőle. Itt is van egy (angol nyelvű) szabálymagyarázó, egyben gameplay-videó a döntéshez; anya-lánya játék, amit láthatóan mindketten nagyon élveznek:

 

Ezek is jók lehetnek húginak/öcsinek húsvétra:

Zenit – az egyensúly megtapasztalása

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva