Gaming

Aggro, elusive és last breath – Íme 3 budget deck, amivel elkezdhetsz rankedezni!


Mutatjuk a paklikat.

Nagyjából 1.5 hónapja már, hogy pörgethető a Legends of Runeterra béta verziója (melyet ide kattintva tölthetsz le), így lassan kezd kialakulni a metája is. Ha mostanában kapcsolódtál bele a játékba, akkor elhoztunk nektek 3 olcsó paklit, mellyel te is elkezdheted a rankedet. Nézzük meg őket!

Noxus Aggro Deck

Kód: CEBAEAIECI3AWAIDAIEAYDYQCMMRUJJIFYAACAIBAMPQ

Ha olcsó pakli, akkor horda: ez nagyjából minden játékban így van. A Runeterra sem különbözik ettől: mulliganeljünk úgy, hogy lehetőleg feljöjjön a Legion Rearguard-Legion Saboteur kettős egyike és beindítsuk a hordát, végjátékban pedig ha sok a blokkoló egység, akkor egy Decimate pontot is tehet a történet végére. 

Shadow Isles Last Breath

Kód: CEBAEAIDB4SQWAIFAUFRUIBGFMXDAMJZHIAACAIBAUFA

A Hearthstone-ból ismert “Deathrattle” kifejezés ugyebár az utolsó lehelet, vagyis Last Breath kifejezést kapta: ez a pakli a lényeink halálára épít alapvetően. Ez sem egy kontroll deck, itt is igyekezzünk mulliganelni az olcsó lapokért, illetve a deck legerősebb kombójával ha tudunk kezdeni, az önmagában eldönteti a meccset: ez a  Ravenous Butcher- Cursed Keeper kettőse, melynél ugyebár előbbit lerakva és a Cursed Keepert beáldozva egy 4-4-es és egy 3-2-es lényt tehetünk 2 manából (!) az asztalra. A Phtantom Prankster elég durva hátsó gyilkosa a paklinak, így azt is mihamarabb szeretnénk az asztalon tudni, illetve egy The Undyingot berakhatunk a paklit továbbfejlesztendő, ha megvan.

Képtalálatok a következőre: The Undying runeterra

Elusive Deck

Kód: CEBAGAIAAMOSACABAIDBCFA2FAWDCOICAEAQEDQCAEAB6KIBAEAQEJQ

Végezetül egy másfajta agresszív paklival zárunk, mely speciel a Hearthstone-ban nem, de például a Magic-ben megtalálható (ott Flying néven) mechanikával rendelkezik: ez az Elusive. Ezeket az egységeket csak másik Elusive tudja blokkolni, így ha épp nincs az ellenfélnél ilyen, akkor max leszedéssel/lövéssel tudja levenni a lapunkat. A Dawnspeakers-t mihamarabb rakjuk ki, míg a Deny-t tartogassuk meg arra az esetre, ha az ellenfél takarítani szeretné az asztalunkat.

Jó játékot kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva