R6

Egyre többen akadnak ki: vállalhatatlan a stream sniping mérete, streamelhetetlen az R6


Összeszedtük a streamerek véleményeit.

A stream sniping fogalmát valószínű nem kell sokaknak bemutatni, de a rend kedvéért: ha elindítunk egy játékot, meglátjuk, hogy az ellenfélnél egy streamer játszik, aki épp közvetít, akkor ha a csatornájára megyünk, láthatjuk a játékát. Ez minden játékban óriási előny, de az R6-ban ez különösen igaz: itt az információ kulcs és mivel nem minden tizedmásodpercben történik valami, ezért erre építkezni is lehet.

Nos ezt sokan, egyre többen használják ki, ennek kapcsán pedig rengeteg streamer megszólalt.

Képtalálatok a következőre: pengu rainbow six siege

Niclas “Pengu” Mouritzen a G2 Esports profija elmondta, hogy “egyszerűen nincs fair 5v5 környezet, ha streamelek. Bármikor, ha egy nagyobb streamer kipróbálja a játékot, mást sem kap csak snipereket”.

Macie Jay, a több mint 750 000 követővel rendelkező játékos a következőket mondta: “a játék az információra épít, melyet teljesen tönkretesz a sream sniping. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire baj ez a Siege-ben: olyan mintha pókerezni akarnál úgy, hogy mindenki látja a kezed”.

A majdnem félmillió feliratkozóval rendelkező youtuber, Get_Flanked is kifejtette egy videójában a véleményét:

“Imádom a játékot és a streamelést is, de nem szeretek R6-ot streamelni. Az évek során számos különböző FPS-sel játszottam és streameltem és egyik sem volt ennyire nehezen streamelhető, mint a Rainbow Six.

Az 1.3 millió feliratkozós BikiniBodhi is beszállt az eszmefuttatásba:

“Ez sokkal nagyobb probléma, mint amennyire a játékosok gondolják: számos promóciótól esünk el azáltal, hogy a nagyobb streamerek nem akarnak hozzányúlni a játékhoz a szóban forgó probléma miatt”.

Anne Munition (590 000 követővel rendelkezik Twitch-en) szerint noha az emberek általánosan nem örülnek olyan funkciók berakásának, melyből nem profitál az egész játékosbázis, de indirekt módon hatna rájuk is, hisz így ha kedvenc streamerük élvezné a játékot, akkor ők is az adást. Hozzátette, hogy imádja az R6-ot, de igazi rémálom a közvetítése.

Kíváncsian várjuk a folytatást, hogy mit reagál erre a Ubisoft: kezdésképp be kéne vezetni azt a lehetőséget, hogy a játék kitakarja a neveket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva