Fifa

A következő ICON is kiszivároghatott?!


Riquelme után egy újabb argentin ICON játékos jöhet

Tulajdonképpen a legnagyobb zűrzavar közepette érkeztek az új lapok a Liberatores kiegészítővel: az EA alig, vagy egyáltalán nem rendezte sorait az eseményt megelőző hétvégén történt súlyos szerverleállások után, a halasztást hírből sem ismerő cég a bukást abszolút bevállalva dobta oda a játékosoknak a kiegészítőt annak összes tartalmával, hibásan. Ezek után nagyon nem is lehetett csodálkozni azon, hogy az Ultimate Team-be frissen bekerült speciális dél-amerikai játékosok lapjai vagy használhatatlanok lettek, vagy hiába bontották ki őket, nem jelentek meg a profilokban.

A hab a képzeletbeli EA-s tortán már csak az volt, mikor a legnagyobb durranásnak szánt legújabb ICON lapot véletlenül a saját dolgozóik szivárogtatták ki idő előtt.

Most azért nem ilyen tragikomikus a helyzet, ezúttal pár szemfüles a játék fájljai között talált árulkodó jeleket egy hamarosan érkezhető új ICON lappal kapcsolatban.

A játék fáljaiban megtalálták ugyanis a Fiorentina visszavonult argentin szupersztárjának, Gabriel Batistuta ikonikus gólörömét ábrázoló tifo-t, amin igaz volt csapata színeiben, de egy teljesen üres mezt visel. Ez már bőven elégnek bizonyult ahhoz, hogy beinduljanak a spekulációk, arról, hogy Batigol bekerül-e, és ha igen akkor mikor.

A helyzetet kellőképp árnyalja a tény, miszerint rengeteg Liberatores lappal akadt probléma, sőt, legtöbbet csak elvétve használják őket, arról már nem is beszélve, hogy a kanadai kiadóóriás tett egy ígéretet, hogy az új lapokkal pórul járt játékosokat valamilyen módon kompenzálják majd. Ennél azt hiszem aligha lehetne jobb megoldás a tűzoltásra.

Hamarosan ezt is megtudjuk, de ha a jelenlegi uralkodó helyzetet vesszük alapul, akkor azt gondolom a Messi előtti argentin válogatott gólrekorder nagy eséllyel pályázhat egy új ICON lapra. Batigol ICON lapjának még úgy is örülnénk, hogy ennyi egyértelműen kevés lesz a játékosok elégedetté tételéhez.

Ezt olvastad már?

Kik lesznek a februári POTM játékosok? – Angol, német, francia és spanyol bajnokság!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva