Counter Strike

Végleges az EU Minor mezőnye, több nagy csapat is hiányzik!


A BIG, a Heroic, és az OG is lemaradt.

A hétvége során rendezték meg az ESL One Rio Major, azaz a következő CS:GO nagyverseny európai Minorjának zárt kvalifikációját. Ezzel eldőlt, hogy mely nyolc csapat mehet majd Rio de Janeiro városába, hogy egy offline rendezvény keretein belül kiharcolja a két és fél spot (a “fél” spot a Play-In-re utal) valamelyikét.

A résztvevő csapatok:
Sweden fnatic, NiP, Dignitas
Denmark Copenhagen Flames
France Heretics
Spain Movistar Riders
Europe Complexity, GODSENT

Az északiak megint kilógnak a sorból, hiszen a fnatic és a NiP egyaránt 5 svéd játékost, a Copenhagen Flames öt dánt, míg a Dignitas négy svédet és egy norvégot ad a mezőnyhöz.

Rajtuk kívül a két össznépi csapatban, a Complexity-ben és a GODSENT-ben is találunk skandinávokat: előbbiben két dánt, utóbbiban egy svéd és egy finn nemzetiségűt.

Több ismert csapat is lemaradt a Minorról, így például a Heroic (14. hely a világranglistán), az OG (16.), a BIG (21.), vagy a Sprout (32.). Érdekesség, hogy a Complexity viszont úgy lesz ott, hogy még a zárt kvalin is csak “potyautasként”, a MAD Lions helyett vettek részt.

Köszönték szépen, és éltek a lehetőséggel.

Az EU Minor április 26. és május 2. között kerül megrendezésre, Rio de Janeiro-ban. Az első két helyezett automatikusan kijut a májusi Majorra, míg a harmadik helyezett a Play-In-ben küzdhet tovább.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva