Tech

Kipróbálták a felhasználóknak szánt 5G-t, durva az eredmény

ujsagiro - 4 éve Címkék: 5g, dell, tech,

Azt eddig is tudtuk, hogy laboratóriumi körülmények között gyors, de most a Dell és az Orange nevű francia mobilszolgáltató karöltve azt tesztelte, milyen az 5G valós, mindennapi környezetben – írja a HVG Tech. Jó alkalom volt ez, ugyanis az Orange rendelkezik 5G hálózattal, a Dell pedig hamarosan kihozza az 5G-s Latitude laptopot, így minden adott volt egy hatékony teszthez.

Legalább 900 megabit/másodperc

Erre képes az 5G nagyvállalati környezetben, ami rendesen odaveri a 4G maximum 60 megabit/másodperces sebességét. A Dell természetesen értékelte is a tesztet, A közleményükben Liam Quinn szavai alapján teljesen megváltozhatnak a munkafolyamatok, ugyanis a nagyobb fájlok letöltéséhez nem kell majd erős wifit keresni.

Már ha azokat egyáltalán le kell majd tölteni a jövőben, mi nem csodálkoznánk, hogyha az 5G megjelenésével még elterjedtebbé válnának a felhőalapú szolgáltatások, amelyek már most is elég nagyot mennek. Ezzel együtt persze a felhőalapú játékszolgáltatások is megindulhatnak, elvégre azokhoz sem kell majd erős, helyhez kötött hálózat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva