Counter Strike

Egy új éra kezdete? – A Na’Vi a friss világelső!


Az Astralis ezúttal négy hónapig bírta az első helyen.

Tegnap este megérkezett a szokásos hétfői frissítés a HLTV világranglistáján, és bizony trónfosztásnak lehettünk szemtanúi. Igaz csak hat ponttal, de a Na’Vi megelőzte az Astralist, ami az elmúlt hetek fényében teljesen érthető is.

A Na’Vi egy héttel ezelőtt megnyerte az IEM Katowicét, ahol olyan csapatokat tudott túlszárnyalni, mint a Liquid, a G2, vagy a ranglistán frissen lehagyott Astralis.

A dánok legutóbb október 28. és november 11. között szorultak a második helyre, akkor rövid ideig az Evil Geniuses tudta átvenni a listavezető pozíciót. A tarik-féle csapat jelenleg a hetedik helyet foglalja el.

Natus Vincere korábban csak egyszer uralta a HLTV ranglistáját, és az sem ma volt, hanem még 2016. áprilisában. Akkor ezt úgy érték el, hogy második helyen végeztek a Majoron, majd az azt követő malmöi DreamHack Masters-en is.

Három hétig örülhettek, utána a Luminosity átvette az első helyet. Az eltelt idő nagyságát jól fémjelzi, hogy az akkori csapatból már csak flamie szerepel a mostani felállásban.

A Na’Vi és az Astralis következő megmérettetése egyaránt az ESL Pro League S11 lesz, amely hat napol múlva rajtol, és április közepéig tart. Kiváncsian várom, hogy a dánok vissza tudják -e szerezni az első helyet, vagy netán egy potenciális új éra van kilátásban?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva