R6

Ízelítő az új Battle Pass-ről: Dokkaebi, Valkyrie és Buck skineket is kiüthetünk többek közt


Egy rövid videót kaptunk róla.

Nemrégiben összeszedtük az Operation Void Edge során bekerülő új kozmetikai tartalmak egy részét:

Year 1-4 operátor csomag és egy halom új alpha packből bontható skin – Ez volt még a patch-ben

Azonban messze nem ez az egyetlen lényeges dolog, ami a játékkal történt tegnap óta: kiadott ugyanis egy videót a Ubisoft. Ez a Battle Pass egy részét mutatja meg, amit ugyebár sokan hiányolnak, hogy miért nem került be rögtön a szezon startjával. Linkeltük, hogy honnan mutatja a videó ezt a részt, lássuk!

35 tierrel és 50 különféle kiüthető jutalommal érkezik a Battle Pass: a videóban ugye láthattunk például Dokkaebi, Valkyrie és Buck skint is többek közt, így ennyivel okosabbak lettünk az érkező tartalmakkal kapcsolatban. Az ára 1200 R6 kredit lesz (legalábbis a fizetős résznek, természetesen egy ingyenes most is fut majd), de ha Year 5 Season Pass tulajok vagyunk, akkor csak 720 az ára.

Most már “csak” annyi a kérdés, hogy mikor jön: sokan már a szezon startjával várták a bekerülését, azonban ekkor ugyebár még az új operátorok is csak a bérleteseknek elérhetőek – így egy igencsak erős tipp, hogy egy hét múlva, vagyis kedden érkezik, ugyanis ekkortól vásárolható és játszható mindenki számára Oryx és Iana.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva