Call of Duty

Ezekre a helyekre ugorj a Warzone-ban, ha jó lootot akarsz magadnak!


Segítünk egy kicsit az elindulásban.

Tegnap óta érhető el mindenki számára a Call of Duty Modern Warfare teljesen ingyenes battle royale módja, a Warzone, ami a pletykákkal ellentétben nem 200, hanem 150 játékost ereszt egymásnak 3 fős csapatokba osztva. Mivel még ennyire új ez a játékmód, ezért összeszedtük nektek, hogy mik azok a landolási helyek, ahol garantáltan jól tudtok majd gearelődni.

BRÉKING: Már holnap elindul a Call of Duty Modern Warfare battle royale módja!

Az egyik ilyen a Superstore, amit leginkább a bevállalósabb játékosoknak ajánlunk, hiszen ide garantáltan sokan fognak ugrani, viszont ha megölitek őket, akkor jó kis cuccokat tudtok tőlük zsákmányolni. Kiváló menekülő útvonalak vannak itt, valamint a nagy raktárban annyi loot van, amikkel biztosan ellesztek egy darabig. Érdemes megfontolni a Military Base-t is, ami azoknak kedvez, akik a fegyverharcokat és a lootolgatásokat egyaránt kedvelik.

Jó spot lehet még a Lumber is, ahol nem csak rengeteg fedezék, hanem temérdek felszednivaló cucc is vár rátok. Arra azért készülj fel, hogy opcionálisan 1-2 csapatot ki kell iktatnotok a területért, de utána már egyszerű dolgotok van, ugyanis szinte minden épületben van fegyver, töltény, gránát és pénz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva