Fifa

Jött, látott, de vajon győzött?! – Íme az új TOTW!


Megérkezett a 26. Team of the Week

Menetrendszerűen megérkezett a 26. Team of the Week, és pár előrejelzett játékos valóban megtalálható a végleges keretben, de örülhetünk, mert történtek változások is, így végül egy egészen elfogadható csapatot kaptunk.

A jósolt keretből végül 13 játékos valóban helyet kapott a TOTW-ben, ebből hét a kezdőben, hat pedig a cserék között található. 

Közülük is kifejezetten örülhetünk, az olasz rekorder Quagliarellának, Wan-Bisskának és Hazardnak, ők egészen biztosan számos csapat hasznára válhatnak majd. Mané kapott egy teljesen szükségtelen erősítést, a többiek pedig valószínűleg a következő eseménnyel (vagy még az előtt) ki fognak rotálódni, persze csak ha egyáltalán bárki használni fogja őket, ami valljuk be, könnyen megtörténhet.

A csapat minősége alapvetően egy “okés” szint, a lapok használhatóságában viszont már könnyen elvérzik. 

Nem lett ez egy rossz keret, és talán ez a legfájóbb pontja az eheti TOTW-nek. Sajnos olyan játékosokat kaptunk, akiknek akkor örültünk volna, ha korábban érkeznek a játékba, így viszont nagyon nehéz, de megkockáztatom, hogy nagy részüket szükségtelen beépíteni egy már jól működő csapatba. Talán a cserék között…Ez alól természetesen kivételt jelent: Parejo, Havertz és Dolberg hármas, akiket üdvözölve fogadhatunk! (A játékosok részletes statjait a nevükre kattintva a kép alatt megtalálod!)

Egy szó mint száz: a helyzet nem a legjobb, de legalább nem tragikus!

Kezdő csapat

Cserepad

A statisztikák forrása a FIFPLAY.

Ezt olvastad már?

Kik lesznek a februári POTM játékosok? – Angol, német, francia és spanyol bajnokság!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva