Egyéb

Elmarad a FIFA 20 Győztesek Kupája – Amatőr Bajnokság!


ELMARAD az amatőr FIFA 20 Győztesek Kupája versengés!

Mint ahogyan már ti is értesülhettetek róla, a Magyar Kormány a legújabb koronavírus járványra való tekintettel vészhelyzetet hirdetett. Ennek értelmében kényszerű óvintézkedés gyanánt minden 100 főt meghaladó beltéri, illetve 500 főt meghaladó szabadtéri rendezvény-esemény megtartását megtiltották, így számos programot kellett bizonytalan időre elhalasztani vagy más helyszínre költöztetni, többek között olyanokat, mint a Mondocon, a Képregényfesztivál, a PlayIT, a LEC Spring Finals, az első magyar ComicCon. vagy a ReGamEX 12.

Sajnálattal kell közölnünk veletek, hogy az NGES által szervezett FIFA 20 Győztesek Kupája bizonytalan ideig szintén halasztásra kerül.

Az esemény eredetileg március 21-én került volna megrendezésre a Pannónia Stúdióban, viszont előreláthatólag jócskán meghaladta volna az előírt 100 fős limitet, ezért megértéseteket és a későbbi időpont kitűzéséig türelmeteket kérjük. A szervezők a nevezetteket a megadott email címen értesítenek majd a további fejleményekről, illetve mi is beszámolunk majd a legfontosabb tudnivalókról.

Figyeljetek egymásra és magatokra, és fokozottan figyeljetek az előírt óvintézkedések betartására! Reméljük hamarosan jobb hírekkel szolgálhatunk, és mihamarabb megkezdődhetnek a megmérettetések!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva