Fifa

Mi lesz veled TOTW? – A koronavírus a Team of the Weeket is fenyegeti?


Mi lesz a TOTW sorsa, ha szünetelnek a bajnokságok?

Az EA nagyban törheti a fejét, ugyanis a COVID-19 koronavírus a hetente jelentkező Team of the Weekre is hatással lehet, méghozzá nem is kicsit! Mint gondolom értesültetek róla, Olaszországban minden sporteseményt minimum április 3-ig elhalasztottak, az országot teljesen lezárták, ezért az olasz csapatok a Bajnokok Ligájában való szereplése is erősen kérdőjelessé vált.

Csak idő kérdése, hogy a jelenleginél is jobban begyűrűzzön a vírus a környező országokba, ezzel tulajdonképpen ugyanilyen intézkedésekre kényszerítve a helyi erőket.

Tehát minden futball rajongónak számolnia kell azzal, hogy a közeljövőben Európa szerte semmilyen meccs sem lesz megtartva, és ha szünetelnek a bajnokságok, akkor bizony szünetel a TOTW is.

Milyen hatással lehet ez a játékra?

Aggodalomra semmi ok, az EA jelenleg is rengeteg problémával küszködik, így ez szinte teljesen észrevehetetlen lesz majd. Sajnos a helyzet nem ennyire vicces, már a 26. heti TOTW sem érkezett meg menetidőben a játékba, ehhez pedig a járványnak – még – vajmi köze van. A továbbiakban viszont már kérdéses a helyzet: ugyan vannak még futó bajnokságok, azokból a következő hétre még összejöhet egy szűkös keret, azután viszont már érdekesebb a történet.

Ha Európa összes ligája állni fog, akkor az EA-nek két opciója lesz: az egyik, és ez a legésszerűbb: ha szüneteltetik és kitalálnak valamit helyette, erre megoldást jelenthet az eredetileg is bekészített Player Days, de ne feledkezzünk meg a többi még márciusban érkező eseményről sem (konkrétan 2 event lesz még a hónapban), azokat is meg lehet toldani némi extrával. A másik lehetőség, hogy a világ többi bajnokságából válogatják össze a focistákat, de ez igazából csak egy álmegoldása lenne a problémának, ugyanis az otthon ragadt játékosoknak így be kéne érniük pár használhatatlan lappal.

Remek! Akkor most mi lesz?!

Aggodalomra még mindig senkinek semmi oka, a Electronic Arts nem az a cég, amelyik parlagon hagyná a játékosai pénztárcáját! Egészen biztosan találnak valami módot a pár hetes pótlásra. Ha mégsem, akkor az érkező eventeknek hála biztosan lesz miből nyitni.

Ha valaki engem kérdezne, akkor rögtön azt vágnám rá – persze hogyha tényleg beüt a ménkű -, hogy a FUT Birthday lehet az egyetlen dolog, amivel mint vészmegoldás kezdeni tudnának valamit.

Bármi is jöjjön, azt teljesen abszurdnak és elképzelhetetlennek tartom, hogy bármifajta pótlás nélkül szünetelni hagynák a Team of the Week-et. Még akkor is, ha az utóbbi pár hétben kicsit úgy is tűnt, mintha már a kimaradásra készítenének minket fel a gyengébbnél gyengébb felhozatallal, de ez már egy másik történet.

Vigyázzatok fokozottan magatokra, és tartsátok be az óvintézkedéseket! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva