League of Legends

Tyler1 keményen beszólt a dzsungeleseknek


Ahogy azt mi is megírtuk, a dzsungeles az egyik legkevésbé játszott pozíció jelenleg a játékban, különösen alacsonyabb rangokban. Ezt annak lehet betudni, hogy a hibák nagyon megkeserítik a dzsungelesek életét. Egy korai halál miatt például nagyon le lehet maradni szintben, főleg a középső és a felső ösvénytől, ezután persze már gankelni is nehezebb ezeket a helyeket.

A többi pozícióhoz képest teljesen más, elvégre az ember feladata nem olyan egyértelmű a meccs korai szakaszában. Míg az ösvényesek farmolnak és próbálnak előnyt szerezni, a dzsungeleseknek dönthetnek, hogy melyik ösvényt segítsék, farmolják a saját térfelüket, vagy kockáztassanak, és menjenek át az ellenfélhez. Ez nyilván tovább nehezíti a sikerhez vezető utat.

Tyler1 ezzel szemben a játék legkönnyebb szerepének nevezte

Mondjuk bizonyított is, elvégre elérte a Mastert, miután az alsó ösvényről váltott dzsungelre, hogy mindenkinek megmutassa, igenis van potenciál ebben a poziban. Persze ha igaza lenne, valószínűleg többen választanák a dzsungelt, és a Riotnak nem kéne egy halom változtatást eszközölnie, hogy népszerűbb legyen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva