Counter Strike

A GIWU elverte a BP5-öt, máshol jött a papírforma – MNEB


Dübörög a bajnokság, lement a második játéknap.

Múlt héten elrajtolt az MNEB második szezonja, elkezdődtek a szokásos esti CS:GO meccsek. A rendszer nem sokat változott a tavalyihoz képest, a nyolc legjobb csapat jutott be a csoportkörbe, ahol kétszeres körmérkőzéses rendszer szerint megy a játék. Azaz mindenki játszik mindenkivel két meccset, azonban csak Bo1-ről beszélünk, így bármi megtörténhet! A legtöbb pontot szerző egyenesen a döntőbe, míg a 2-6. helyzett a rájátszásba jut tovább, ahol ki kell harcolniuk a döntőbe jutást. A győzelem továbbra is 3, a döntetlen 1, a vereség pedig 0 pontot ér.

A tegnap estét a God Is With Us-Budapest Five találkozója nyitotta, amit 16:11-re megnyert a talán underdog GIWU. Ezzel a GIWU megszerezte első győzelmét, a BP5 pedig begyűjtötte az első vereségét.

A KmK CS-GO WiLD MultiGaming találkozóval folytatódott volna a nap, azonban ezt a meccset nem játszották le. Ehelyett érkezett a Genesis Gaming (korábbi Volgare) és a LvL Up Esport összecsapása, mely hasonlóan szorosra alakult, mint a nyitómeccs; végül 16:12-re győzött a Genesis. fleav stílusosan zárta le a meccset:

A nap zárásaként a Salamander-Békéscsabai E-sport Egyesület játékát követhettük, ahol a Salamander felmosta a pályát az ellenféllel, összesen 3 kört hagyott nekik. Várható volt, jött a papírforma.

Íme a jelenlegi állása a versenynek két játéknap után. A Salamander szinte más szintet képvisel, mint az itt játszó összes másik együttes, nagyon nehéz lesz a nyomukba érni. A következő héten ismét csütörtökön folytatódik a sorozat.

Íme a jelenlegi állás. | play.eslgaming.com

Láttad már s1mple brutális összeállítását?

Elképesztő: s1mple legkeményebb lövései az IEM Katowice 2020-on – videó

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva