Egyéb

A Netflix az összes sorozatának forgatását szünetelteti, az okokat pedig kitalálhatjátok!


A Netflix is szünetelteti a produkcióit a koronavírus-járvány miatt

A legújabb koronavírus-járvány sajnos a világ minden részén érezteti hatását, így a világ másik felén, az amerikai kontinensen is vészhelyzetet hirdettek. Ennek értelmében a miénkhez hasonló intézkedések léptek életbe, így számos rendezvény marad el, rengeteg helyet kellett bezárni, és nemcsak a filmpremierek maradnak el, hanem komplett forgatásokat kell kényszerűen szüneteltetni minimum a járvány mérséklődéséig.

A biztonsági előírásoknak eleget téve a Netflix is bejelentette, hogy az összes jelenleg is futó produkciójának forgatását március 16-tól szüneteltetni fogja, ennek értelmében a Stranger Things, a Lucifer, a The Morning Show, Grace and Frankie, a Sex/Life, a The Prom és sok más készülő sorozatuk fog most állni. 

Ezeket a sorozatokat mind Amerikában és Kanadában forgatják, így a közönségkedvenc The Witcherről a Netflix egyelőre nem közölt hasonlót, de mivel Európában is egyre komolyabb méreteket ölt a vírus fertőzöttségi szintje, egészen biztosan számolnunk kell azzal, hogy a Vaják második etapjára is többet kell várni, mint amennyit eredetileg terveztek.

A járvány idején IS fokozottan figyeljetek egymásra és társaitokra, illetve tartsátok be az előírt óvintézkedéseket!

Ezt olvastad már?

https://leetesport.hu/hu/2020/03/13/panikhelyettjatszunk-hashtag-mozgalom-mit-jatsszunk-gyori-nadai-reka-zoltan/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva