Call of Duty

Ezért éri meg megcsinálni a három recon küldetést a CoD: Warzone-ban!


Hasznos előnyhöz juthattok, ha teljesítitek a recon küldetéseket

A Call of Duty: Warzone jött, látott és nagyon úgy néz ki, hogy egy időre győzött. Már az első nap rekordszámba menő játékossal bírt, összesen 6 millióan voltak kíváncsiak rá, de ez a szám a napokban még elképesztőbb méreteket öltött, ugyanis ezidáig több, mint 15 millióan játszanak vele, ami így megdöntötte az Apex Legends rekordját is. Ezt nem csak a brandnek és az ingyenességnek köszönheti: olyan ténylegesen újító ötleteket adott a már unalomig járatott battle royale műfajba, hogy nem csodálkoznánk azon, ha a riválisok párat átmentenének innen a saját portékáikba.

Az egyik ilyen újító megoldás többek között, hogy a meccsek során egyedi küldetéseket is teljesíthetünk, amikkel pénzt és egyéb jutalmakat zsebelhetünk be. A recon feladatok elvégzéséért például láthatjuk a kör legközelebbi szűkülésének pontos helyét. Egy csapat most elvégezte az összes ilyen küldetést, ami egészen hasznos előnyhöz juttatta őket, erről egy képet is megosztottak Redditen.

Három recon feladat elvégzése után a térképen megjelenik az összes szűkülő kör pontos helyzete, egészen a legutolsóig. 

Doing all of the recon missions will let you see where the last circle will be. from r/CODWarzone

Ez nem kicsi taktikai előnyhöz juttathatja a csapatokat, akik így sokkal pontosabban koordinálhatják a mozgásukat a játék során. Nem kérdés tehát, hogy mennyire megéri elvégezni a játék során adódó küldetéseket!

A Call of Duty: Warzone teljesen ingyenesen letölthető Xbox One-ra, Playstation 4-re és PC-re.

Ezt olvastad már?

Ingyen, PS Plus előfizetés nélkül is játszható a CoD: Warzone, ajándékot viszont csak a tagok kapnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva