Call of Duty

Ezzel a trükkel könnyebben megnyerheted a gulág harcokat!


Egy játékos rájött, hogyan lehet könnyebben megnyerni a gulág harcokat

Egy korábbi cikkünkben már értekeztünk a Warzone egyik nagyszerű újításáról, a küldetésekről, most viszont egy másikat veszünk számba, az elhalálozás utáni gulágot. A gulág egy nagyszerű módja a játékosok visszatérésének, mint tudjátok itt 1v1 harcokban dől el, hogy az elesettek közül ki térhet vissza még egyszer (ingyenesen). Igen ám, de sokszor nem az ügyesség vagy a jobb játéktudás a döntőfaktor, ugyanis azoknak a játékosoknak is van esélye, akik lapulnak és kivárnak inkább. Persze sok idejük nekik nincs, mivel időre is megy, azért PublicWest Redditre felrakott tanácsát még így is érdemes, sőt, elég hasznos lehet megfogadni.

Sokan a gulág “váróját” egymás árnyékboxolására használják, míg sorra nem kerülnek, viszont sokaknak ilyenkor eszébe sem jut, hogy itt is lehet használni a festékszórót, amivel akár a játékosokat is megjelölhetjük. Ha egy rikító színt fújunk rájuk, akkor a harc során tulajdonképpen nem lesz olyan pillanat, mikor nem látjuk az ellenfélt, ezzel jócskán megkönnyítve a dolgunkat.

Don’t waste your time punching enemies in the gulag! Give them a tag and make them easier to see 😉 from r/CODWarzone

A játékosok leleményessége tényleg nem ismer határokat, és mivel a játék egészen friss, biztosak lehetünk benne, hogy érkeznek még hasonlóan eszes trükkök, amivel megkönnyíthetjük a dolgunk, esetleg kicselezhetjük az ellent.

Ti milyen trükköket találtatok ki a játékban?

Ezt olvastad már?

Ezért éri meg megcsinálni a három recon küldetést a CoD: Warzone-ban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva