Apex Legends

Íme egy olyan újítás, amire minden Apex játékosnak szüksége van


Egy játékos Redditen állt elő egy remek ötlettel, amivel jobbá lehet tenni a ping rendszert

Az Apex Legends 2019-es startjával számos zseniális újítást is hozott a battle royale műfajba, amikből azóta jó párat a konkurenciának számító címek át is emeltek. Az egyik ilyen újító megoldás a pingrendszer volt, amin annak ellenére lehetne még mit csiszolni, hogy majdnem tökéletesen működik.

Az egyik – és talán egyetlen – probléma vele, hogy hiába tudjuk pingelni a számunkra szükséges tárgyakat, azok elég hamar kikerülnek társaink “érdeklődési köréből”, vagyis a csapattársaink csak rövid ideig látják, hogy mire van szükségünk. 

Egy játékos most a Redditen állt elő saját megoldással, amit egy képpel is illusztrált.

Would really appreciate a feature like this from r/apexlegends

A megoldás tulajdonképpen az lenne, hogyha folyamatosan aktívan nem is lehetne látni, passzívan a háttérben még emlékezne a pingel megjelölt itemre, amire ha később egy társunk rátalál, azt külön jelzi, így neki már csak vissza kell jeleznie, hogy megtalálta az áhított holmit. Ezt meg lehetne toldani azzal, hogy automatikusan törlődne, ha mi magunk bukkanunk rá, de ez igazából már csak finomhangolás lenne. Reméljük ezt a Respawn is látja és egyszer majd bekerül a játékba, elvégre volt már rá példa, hogy valami a rajongók unszolására valósult meg, erre pedig kifejezetten szükségünk lenne.

Te milyen újításokat hoznál a játékba?

Ezt olvastad már?

Ezzel a trükkel könnyebben megnyerheted a gulág harcokat!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva