Gaming

Már ezen a héten elérhető lesz a Resident Evil 3 remake demója


Már tudjuk, hogy mikor érkezik a Resident Evil 3 remake demója

A Capcom egészen zseniális érzékkel újította meg a klasszikus Resident Evil játékokat; pont ott változtatott vagy hagyott érintetlenül elemeket ahol kellett, a végeredmény pedig egészen elképesztő lett. Az első két rész sikerét látva biztosra vehettük, hogy belátható időn belül megérkezik a harmadik számozott epizód újraalkotott változata is.

Nem is vártak nagyon sokat, ugyanis a jápán vállalat bejelentette, hogy a Resident Evil 3 remake kipróbálható demója 2020. március 19-én (csütörtökön) élesedik Xbox One, Playstation 4 és PC platformokon.

A demóban lehetőségünk lesz egy gyűjtögetős feladat segítségével egy exkluzív tartalmat is feloldani, amit majd a játék végleges változatában kapunk majd meg. A feladat nem más, mint megtalálni és tönkretenni nyolc eldugott Mr.Charlie szobrot, ezzel viszont sietnünk kell, mivel a játék egyik “arca”, Nemesis folyton a nyomunkban lesz.

Ezen felül a másik érkező játékuk, a Resident Evil Resistance nyílt bétáját is bejelentették, ami 2020. március 27-én válik elérhetővé a közönség számára. A Resistance egy asszimetrikus kooperatív horror lesz, amit mindenki a Resident Evil 3 remake mellé kap ajándékba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva