BoardGame

Vajon sikerül-e 4 órásnál rövidebb civilizációépítő játékot csinálni – heti Kickstarter


A Monumentsszel most megint megpróbálkoznak vele.

Ha támogattál valamit tavaly, bizonyára téged is értesítettek, hogy csúszás lesz. A járvány miatt a kínai gyárak vagy teljesen leálltak, vagy félig, ha mennek. De az új projektek ettől még nem ritkulnak, bőven van miből böngészni ezen a héten is. A szállítási időpontot viszont a szokásosnál is rugalmasabban kell kezelni – írja a Tarsasjatekok.com heti Kickstarter-csemegézése elé.

A Who Goes There?-ben, pontosabban már ez már a második kiadás, egy sarkvidéki bázison szörnyű földönkívüli létforma szabadul el, ami képes lemásolni az embereket (lásd még: szkrullok a Marvel-moziverzumban, akikről mondjuk aztán kiderült, hogy egyáltalán nem szörnyűek, sőt), személyiségét és emlékeit (a szkrullok ezeket annyira nem tudják lemásolni). A kutatók nem tudják, kiben bízhatnak, a para pedig már nagyobb veszély, mint a földönkívüliek.
Monuments alkotói olyan civilizációépítő játékot akartak, amiben nincsenek korszakok, nincs fejlődési fa, a szabálykönyv nem 40 oldal és a játékidő sem 4 óra. Artwork-extra, hogy mind a 143 hexán egyedi illusztrációk vannak.
A Horrible Guild (korábban Horrible Games) eddig főleg egyszerű, színes családi játékokkal dobott piacra (Potion Explosion, Vasútvonal). De most egy igazi nagy dobás jön: Charlie Cleveland (ő benne volt a Subnauticában is) és Bruno Faidutti (ő meg a Citadellában) együttműködéséből születő játékuk a Vampire: The Masquarade – Vendetta egy igazi sötét világában játszódik.

Bővebben a Tarsasjatekok.com 12. heti Kickstarter-körképében!

 

 

Ez ment múlt héten, olvastad már egyáltalán?!

Sokszögekből teremtett, szupererős állatok háborúznak – heti Kickstarter-körkép

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva