Counter Strike

Magyar közvetítéssel jön a Salamander-Tricked az ESEA Advanced playoffban!


Izgalmas meccsnek nézünk elébe!

A Salamander bejutott az ESEA Advanced 33. szezonjának playoffjába, ami már önmagában sem kis teljesítmény, mivel csak a legjobb 16 csapat kerül be.

GG WP! A Salamander bejutott az ESEA Advanced playoffba a Defusekids legyőzésével

Most egy double-elimination rendszerű ágrajzban fognak játszani, első ellenfelük a dán Tricked Esport lesz. Nem gyengék a dánok, ugyanúgy 11 győzelemmel és 5 vereséggel zárták az alapszakaszt. Ezt bizonyítja, hogy január elején kezdtek el együtt játszani, és máris ilyen erős a csapat.  A leghíresebb játékosuk torben, aki a Fragsters együttesével nagyobb versenyeket is megjárt, tapasztalt player. Fontos lenne a győzelem, amennyiben nem jönne össze, nem kell pánikba esni. Az alsó ágról simán vissza lehet kapaszkodni a legjobb 6 közé, ahol már pénzdíj és meghívás jár az ESEA MDL selejtezőjébe!

Nem lesz egy egyszerű mérkőzés, de nagyon fontos lenne megnyerni. BO3-mas találkozó, az összecsapást a metabro hivatalos twitch csatornáján követhetitek élőben! Csütörtökön 18:30-kor indul az első pálya, a mérkőzés után pedig interjú is lesz majd a csapattal. Gyertek szurkolni a Salamandernek, ott találkozunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva