Call of Duty

Shroud szerint lehetetlen egyensúlyt vinni a Warzone-ba


A játékosok panaszkodnak a Warzone tűzharcára, sokak szerint túl sok golyóba telik megölni egy ellenfelet, illetve a különböző fegyverek nagyon nagy előnyt jelentenek. Shroud is elmondta a véleményét.

Túl magas a time to kill? Nem, épp hogy gyors, nagyon gyors, de erről is van szó, nem lehet egyensúlyozni. Legalábbis szinte lehetetlen, ugyanis a Call of Duty túl sok részét akarják összehangolni. Multiplayer, battle royale meg a többi, mind összekapcsolódnak, de a CoD már csak ilyen, nem? Túl sok a változat ahhoz, hogy ki lehessen egyensúlyozni, ezzel pedig nem tudsz más csinálni, minthogy elfogadod.

Tehát a lényeg, hogy nem csak a Warzone-t kell egyensúlyba hozni, hanem a többit is, az pedig nem lenne túl jó, ha egy adott fegyver másképp viselkedne a különböző módokban. Ahogy az sem állná meg a helyét, hogy az egyik módban egyensúly lesz, a másikban meg túl erős, vagy épp túl gyengévé válna valamelyik fegyver. Tökéletes egyensúlyt persze nagyon kevés játékba lehet hozni, elég csak a rengeteg kártyára gondolni a Hearthstone-ban, vagy a közel 150 hősre a LoL-ban. Rengeteg különböző képesség, amelyeket képtelenség ugyanolyan erősre elkészíteni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva