Hearthstone

Új classal érkezhet az Ashes of Outland – Minden, amit tudhatunk az új kiegészítőről!


Sok új dolgot tudtunk meg az új kiegészítőről

A Polygon csapatánál valakinek nagyon hamar elsülhetett az ujja, ugyanis tegnap este szinte az összes érkező új tartalomról sikerült lerántaniuk a leplet. A cikk azóta nyomtalanul eltűnt, de pár szemfüles redditezőnek hála, sikerült összeszedni minden fontos információt, amit érdemes tudni az április elején startoló Ashes of Outland kiegészítőről.

A legfontosabb újdonság, hogy a játék hat éves történetében most először érkezik egy teljesen új kaszt, a Demon Hunter. 

Kapunk mellé új lapképességet is, azt viszont még nem tudni pontosan, hogy ez a démonvadász kártyák saját speciális képességei lesznek, vagy neutral lapok is kapnak-e belőle. A képesség az Outcast elnevezést kapta, ami akkor aktiválódik, mikor az ilyen lapok a kezünk valamelyik szélén helyezkednek. Sajnos az új class képességéről nem tudtunk meg semmit, ami azért kissé elgondolkodtató. Az első érkező Legendary lap Kael’Thas Sunstrider lesz, aki amíg játékban van, minden harmadikként kijátszott spellt ingyenessé varázsol.

Íme pár érkező Demon Hunter kártya

Mindeközben a Priest is megkapja a maga változtatásait; az egészen biztos, hogy Prophet Valen bekerül a Hall of Fame-be, több basic lapon pedig változtatnak, de érkeznek melléjük újak is. A változtatások java-része a mana költséget érintik, sokuk olcsóbb lesz, de például a Holy Smite már eggyel többet is fog sebezni. Ezekkel a változtatásokkal a Priest egyészen biztos, hogy felkerülhet majd a meta élére!

A kiegészítő érkezését április 7-re datálják, többek szerint az idei Hearthstone a Phoenix éve lesz, de ezekről több más egyéb dologgal egyetemben ma délután tudunk csak biztosat mondani. Addig be kell érnünk a Polygon által tálalt dolgokkal. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva