League of Legends

Ilyen hősöket még sosem láttunk a dzsungelben, de most jönnek – LoL 10.6


A League of Legends történetében megszokhattunk állandó karaktereket a dzsungelben: Warwick, Lee Sin, Kha’zix, Zac, Shaco és még sorolhatnánk, a Riot viszont most úgy döntött, felrázza a pozíciót. Ennek az oka, hogy alacsonyabb szinteken nagyon kevesen választják ezt a szerepet, a népszerűsítés érdekében pedig úgy formálnak bizonyos karaktereket, hogy azok alkalmasak legyenek a szörnyek irtására.

Ezért a 10.6-os frissítéssel újabb karakterek kerülnek a dzsungelbe, egészen pontosan: Brand, Morgana, Zyra, Shen, Yorick és Teemo. Talán az első három a legérdekesebb, a mágusoknak ugyanis mana nélkül nincs túl sok sebzése, így érdekes lesz látni, hogyan boldogulnak majd, már ha valaki hajlandó lesz próbálgatni őket. Ez már a második alkalom, hogy karaktereket erőltetnek ebbe a poziba, korábban bekerült többek között Darius, Garen, Talon és Diana, de egyikből sem látni túl sokat.

Wukong megújult

Az új dzsungelesek mellett természetesen a Wukon rework a legérdekesebb, amit a készítők már ígérgettek egy ideje, most pedig itt is van, a változások viszont már korábban kiderültek:

A Riot újra sokoldalúvá akarja tenni Wukongot!

Nézzük, mi történt még

  • Buffolták: Darius, Draven, Hecarim, Kayn, Kindred, Morgana, Ryze, Soraka, Twisted Fate, Urgot, Veigar, Xerath
  • Nerfelték: Aphelios, Garen, Senna, Shaco

A 10.6-os frissítés részletes változtatásait ide kattintva éred el, magyar nyelven.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva