Gaming

Kitiltották a női streamert a gusztustalan megszólalása miatt

ujsagiro - 4 éve Címkék: kaceytron, streamer, twitch,

Kaceytron túl messzire ment.

Kaceytron, a Twitch partnere és a Just Chatting kategória egyik legnagyobb neve. Ennek ellenére olyan szöveget letolt, amitől a jobb érzésű nézői biztosan lefordultak a székről, a feltápázkodás után pedig az első teendőjük valószínűleg a “report” gomb megnyomása volt. Egy podcast során kérdezték meg tőle, hogy csókolózna-e egy koronavírusos férfival, akinek a kiléte nem derült ki a kivágott klipből, a streamer szövege viszont megvan.

Igen, csókolóznánk, a karantént pedig együtt hagynánk el, hogy megfertőzzük a lehető legtöbb embert. A világ jobb hely lenne öreg és szegény emberek nélkül.

Mindez március 11-én történt, Kaceytront viszont csak 17-én bannolták gyűlöletbeszéd miatt, határozatlan ideig, ami a Twitch-nél általában 30 napot jelent. Bár elgondolkodtató, hogy mennyire jó dolog platformot biztosítani valakinek, aki ilyen dolgokat mond a közönsége előtt, ami egyébként nem kicsi, 500 ezer követője volt a kitiltás előtt.

Valamelyest egyébként ő is belátta, hogy hibázott, egy Twitter-posztban úgy fogalmazott, hogy “ez egy gyenge megnyilvánulása volt a karakteremnek”, persze az nem vet túl jó fényt rá, ha ez a szöveg bármennyire is illik a karakteréhez.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva