Akciók

Zseniális játékokat szerezhetsz meg olcsón a Humble Capcom Mega Bundle-lel!


És mellette még adományozhatsz is.

A világszerte kialakult koronahelyzet miatt most aztán végképp különösen fontos, hogy a rendelkezésre álló erőforrásainkhoz mérten adományozzunk a különböző karitatív szervezeteknek. Erre kiválóan alkalmas a Humble Capcom Mega Bundle, amivel egyszerre tudunk adakozni és nagyszerű játékokat remek áron megszerezni.

Így az első, már 1 eurótól megszerezhető csomaggal megkapjuk a Stridert, a MegaMan Legacy Collection-t, a Resident Evil 2 Revelations: Episode 1-t.

Ha több mint 10.04 eurót fizetünk ki, akkor ezek mellé még jön a Megaman X Legacy Collection, a Resident Evil 0 HD Remaster, a Resident Evil Revelations és a Revelations 2 teljes szezonja, valamint még két darab 50%-os kupon is üti a markunkat, amit a Resident Evil 2 Remake-re és a Devil May Cry 5-re válthatunk be.

A mindegyik akciós játékot tartalmazó csomag ára pedig 18.30 eurótól indul, amiért a fentieken túl megkapjuk a Mega Man 11-et, Street Fighter 30th Anniversary Collection-t, a Dragon’s Dogma-t, a Devil May Cry 4-et, a Resident Evil HD Remastert, valamint a Dead Rising 4-et. Ha ránk hallgattok és megtehetitek, akkor ezt választjátok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva