Hearthstone

Öt új lap – Új Rogue, Mage és Shaman Legendary érkezett!


Két Mage, két Rogue és egy Shaman lap érkezett

A bejelentést követően csak úgy ránk zúdultak az újonnan érkező lapok, most például öt teljesen új Mage, Shaman és Rogue class specifikus Legendary érkezett, nézzük is mikről van szó!

Mage

A Mage-hez két “brand new” lap érkezett, az Astromancer Solarian és az Solarian Prime képében. Kétségtelen, hogy egy remek lapnak ígérkezik, még úgy is, hogy komoly a random faktor, ezért kárpótol majd a +1 spell damage. Egészen durva kombókat is el tudunk vele képzelni!

Rogue

A Rogue már tegnap kapott egy secretekkel operáló Legendary-t, most viszont a stealth stílust preferálóknak kedveskednek. Akama egy igazi Rogue, még Illidant is átejtette Maiev   kedvéért, ez az Akama Prime-on is komolyan meglátszik, ugyanis kapott egy Permanently Stealthed képességet, ami köré bizony egy nagyon erős stealth paklit építhetünk. Ha ő a main damage, képtelenség lesz leszedni!

Shaman 

A Shaman kaszt kedvelőinek ezúttal sajnos be kell érniük egyetlen Legendaryval, a The Lurker Below-al. Első ránézésre annyit lehet rá mondani, hogy aggro deckek ellen biztosan működőképes lapnak ígérkezik.

Ezt olvastad már?

Meglepően jónak ígérkezik az új Rouge Legendary – Íme három új Rouge kártya

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva