Counter Strike

Ma élőben a magyar CS:GO csapat nemzetközi menetelése: negyeddöntő, nyereményjáték, interjúk!


Az egyik, ha nem a legkeményebb csapattal csapnak majd össze.

Egy emberként állt több mint tízezer magyar péntek este a Salamander CS:GO csapata mögé és ezt a támogatást meg is hálálták a srácok, egy kiélezett mérkőzésen múlták felül a dán Tricked Esportot, amellyel az ESEA Advanced felsőági negyeddöntőjébe lőtték magukat és egész Magyarországot, vasárnap pedig újra elhozzuk nektek élő közvetítésben a következő mérkőzésüket!

A Salamander legyőzte a Trickedet a playoffban! – ESEA Advanced

A német Alternate aTTaX lesz az ellenfél, akik az első helyen végeztek az alapszakaszban. Tizennégy győzelem mellett mindössze kettő vereséget gyűjtöttek be, plusz nekik volt a legjobb körarányuk is. A playoffban a finn SJ gaming ellen arattak könnyű győzelmet, így kerültek össze a magyarokkal.

Egyelőre így áll a playoff. | liquipedia.com

Tudni kell a németekről, hogy az ESEA MDL ligájából estek le az Advancedba, nem gyenge csapatról van szó. Bár az év elején inkonzisztens volt a teljesítményük, az egész 33. szezonban makulátlan játékot mutattak, kivéve 2 alkalmat. Nem verhetetlenek, de nem lesz egyszerű. A Salamander edzője, flashie is nyilatkozott pár szóban a meccsről. Jó látni, hogy profin állnak hozzá a mieink:

“Az ALTERNATE egy nagyon erős csapat, minden jó csapat ellen egyszerűen tudtak nyerni eddig a szezonban, és a legjobb pályáik is azok, amelyeket mi nem, vagy kevésbé játszunk. Próbálunk a lehető legjobban felkészülni és olyan gameplant csinálni, amivel felvehetjük a versenyt. Azért minket sem kell félteni, ha jó napot fogunk ki nem lesz baj. Szükségünk lesz a szurkolókra is, hogy erőt adjanak a meccshez. Lets go Sala” – flashie

Nagyon nehéz meccse lesz tehát a mieinknek, gyertek szurkolni nekik. Vasárnap 18:00-tól kezdődik az első pálya, a metabro twitch csatornáján nézhetitek a találkozót. Legutóbb egyidejűleg több mint 2100-an buzdították a csapatot, parádés hangulat volt a streamen. Lesz nyereményjátékunk is a közvetítésen, egy Logitech G213 Prodigy gamer billentyűzetet sorsolunk ki a meccs után! Érdemes lesz tehát velünk tartani, sok sikert kívánunk a srácoknak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva